جشنواره ملی دانش آموزی اکسیر

از سلسله جشنواره های مسئله محور

مهلت ارسال آثار :

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
پخش ویدیو

جشنواره ملی دانش آموزی اکسیر

از سلسله جشنواره های مسئله محور

مهلت ارسال آثار :

روز
ساعت
دقیقه
ثانیه
پخش ویدیو

تاریخچه جشنواره ملی اکسیر

جشنواره ملی دانش‌آموزی اکسیر، یک رویداد سالانه است که از سال 1400-1401 به همت موسسه ایده‌ران و پارک علم و فناوری دانشگاه شریف برگزار می‌شود. این جشنواره با هدف تشویق دانش‌آموزان به تفکر خلاقانه، حل مسائل واقعی و کاربردی کشور و ایجاد ارزش‌آفرینی در جامعه شروع به فعالیت کرده است.

جشنواره ملی اکسیر با حضور فعال دانش‌آموزان، به‌عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین رویدادهای مسئله محور دانش‌آموزی در کشور برگزار می‌شود. هر ساله، دانش‌آموزان متوسطه اول و دوم از سراسر کشور در این جشنواره شرکت می‌کنند و ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه و نوآورانه خود را در حوزه‌های مختلف ارائه می‌دهند.

در اولین دوره جشنواره اکسیر در سال 1401 بیش از 2000 دانش‌آموز مستعد از 30 استان کشور 500 اثر ارزشمند خود را به دبیرخانه جشنواره اکسیر ارسال کردند، که این آمار در دوره دوم در سال 1402 به 2000 اثر و شرکت بیش از 5000 دانش‌آموز از 31 استان رسید.

بازخوردها از جشنواره ملی دانش‌آموزی اکسیر نشان می‌دهد که این رویداد در این مدت کوتاه توانسته است جایگاه ویژه‌ای در میان دانش‌آموزان و محیط‌های آموزشی کشور پیدا کند. این جشنواره، فرصتی منحصر به‌فرد برای دانش‌آموزان فراهم می‌کند تا استعدادهای خلاقانه و نوآورانه خود را به نمایش بگذارند و به ارزش‌آفرینی با اختراع و کسب‌وکار در جامعه کمک کنند.

از آغاز تاکنون، جشنواره مسئله محور دانش‌آموزی توانسته است به برگزیدگان خود امکانات و فرصت‌های منحصر به فردی را ارائه دهد. این امکانات شامل شرکت در مدرسه تابستانه اکسیر در محل دانشگاه صنعتی شریف که ویژه برگزیدگان جشنواره و عضویت در باشگاه اکسیر ستارگان و امتیازات ویژه برای فعالیت‌های بیشتر و همچنین فرصت‌های شغلی و آموزشی است.

گالری تصاویر

 

تیزر جشنواره

ویدیو اختتامیه

برگزارکنندگان جشنواره ملی دانش‌آموزی اکسیر

موسسه پرورش خلاقیت و نوآوری ایده‌ران

موسسه پرورش خلاقیت و نوآوری ایده‌ران، تلاش در نهادینه سازی مفاهیم مالکیت فکری و ترویج گفتمان ارزش‌آفرینی و خلق ثروت از اختراع در نوجوانان و همچنین شناسایی استعدادهای برتر دانش‌آموزی و ترغیب و هدایت آنها برای نقش‌آفرینی در زیست‌بوم نوآوری کشور دارد. از دیدگاه موسسه پرورش خلاقیت و نوآوری ایده‌ران راه حل، «یادگیریِ یادگیری» با رویکرد یادگیری مسئله‌محور و یا پروژه‌محور سازنده‌گرا است. در همین راستا ایده‌‌ران، به برگزاری دوره‌ها، رویدادها و  برنامه‌‌های آموزشی و ترویجی با موضوعات محوری نانو‌فناوری، زیست‌فناوری، انرژی و اقتصاد دیجیتال با تمرکز بر مفاهیم مالکیت‌فکری، ثبت اختراع، کسب‌کار و ارزش‌آفرینی اجتماعی برای دانش‌آموزان و معلمان، اقدام نموده است.

پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف

پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در سال ۱۳۹۵ تأسیس شد. با شکل‌گیری پارک، فعالیت‌های مرتبط با کارآفرینی و شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی شریف که به تدریج از سال 1379 توسعه یافته بودند، به صورت یکپارچه زیر نظر پارک قرار گرفت. این مجموعه به عنوان یک پارک دانشگاهی در نظر دارد تا با ایجاد یک تعامل برد-برد میان بدنۀ علمی دانشگاه و دیگر نهادها به یک الگوی ملی در زمینه‌ توسعه پایدار و ارزش‌آفرینی در سطح جامعه تبدیل شود. هویت بخشی به ناحیه نوآوری شریف در اطراف پردیس اصلی دانشگاه و کمک به رونق کسب‌وکارهای فناوران مستقر در این ناحیه یکی از برنامه های مهم پارک محسوب می‌شود.

نگاهی به جشنواره

از سلسله جشنواره‌های مسئله محور با موضوعات STEM، مالکیت‌فکری و ارزش‌آفرینی در موضوعات اختراع، کسب‌وکار و نوآوری اجتماعی

جشنواره ملی دانش‌آموزی اکسیر با شعار ارزش آفرینی به عنوان یک رویداد دانش‌آموزی مسئله محور در پاسخ به مسائل حوزه‌های آب، انرژی و محیط‌زیست، سلامت و امنیت غذایی، بازی و سرگرمی، اقتصاد دیجیتال و موضوعات اجتماعی طراحی شده است. نکته مهم در این رویداد توجه به ثبت اختراع به عنوان یکی از مهم‌ترین اقسام مالکیت‌فکری است به همین دلیل ضروری است طرح‌های ارسالی علاوه بر پاسخ به سوالات مطرح شده در قالب یکی از محور‌های جشنواره، بدیع و نوآورانه نیز باشند. همچنین لازم است در ارسال طرح‌  به مسائلی چون صرفه اقتصادی، قابلیت تجاری‌سازی و اثرگذاری اجتماعی آن نیز پرداخته شود.

اهداف جشنواره:

مخاطبین جشنواره:

دانش‌آموزان دوره اول و دوم متوسطه سراسر کشور (دبیرستانی‌ها)

حوزه‌های جشنواره

  1. تجویز دارو مهم‌ترین ابزاری است که پزشکان برای درمان بیماری، تسکین علائم و پیشگیری از بیماری‌های آینده استفاده می‌کنند. با توجه به تنوع بیمارانی که با آنها مواجه می‌شوند، متأسفانه انتخاب دارو گاهی اوقات بهینه نیست. روش‌هایی برای تجویز داروها می‌تواند به افزایش ایمنی بیماران و بهبود منجر شود. زیرا نسخه یک پزشک وسیله انتقال پیام او به بیمار است.
    شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه‌حل نوآورانه به حل این چالش کمک کنید و روش تجویز داروها را بهبود دهید؟
  1. در بسیاری موارد به دلیل تشخیص دیرهنگام بیماری، کار از کار می‌گذرد و بیماری جان انسان را می‌گیرد. با استفاده از فناوری‌های پیشرفته با تشخیص زود‌هنگام بیماری، می‌توان افراد را از ابتلا به بیماری آگاه کنیم و یا به آنها هشدار دهیم.
    شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید به حل این چالش کمک کنید؟
  1. سالانه هزینه‌های بالایی صرف مراقبت از زخم‌های مزمن و بهبود زخم‌ها می‌شود.
    شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید مرهم یا درمان جدیدی برای بهبود زخم یا جراحت، پیشنهاد ‌دهید؟
  1. ورزش از ارکان مهم در سلامت افراد هست، اما متاسفانه ممکن است باعث افزایش خطر بروز آسیب شود که به نوبه خود منجر به تحمیل بار اقتصادی، فیزیکی و روانی می‌شود. در کشور ما هر ساله حدود 4 درصد از ورزشکاران، به دلیل یک آسیب ورزشی به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند. از سویی بسیاری از صدمات ورزشی و عوارض ناشی از آن را می‌توان پیشگیری نمود.
    شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید برای حفظ سلامت ورزشکاران و پیشگیری از آسیب‌های ورزشی قدمی بردارید؟
  1. انسان‌ها از سال 1918 تاکنون اپیدمی‌های قابل توجه مانند طاعون، وبا و کرونا را تجربه کرده‌اند. آماده شدن برای همه‌گیری یک تلاش جمعی است که همه ما می‌توانیم در آن شرکت کنیم تا از تاثیر بیماری برجوامع خود و سراسر جهان بکاهیم.
    شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید به جلوگیری از شیوع و گسترش بیماری، آلودگی‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها کمک کنید؟
  1. بسته‌بندی به عنوان فروشنده خاموش، نقش به‌سزایی در سهم فروش یک کالا در بازار دارد. از سوی دیگر در یک بسته‌بندی ایده‌آل، سازگار بودن با محیط‌زیست، افزایش ماندگاری و کیفیت مواد غذایی مدنظر می‌باشد.
    شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید برای یک محصول در بازار بسته‌بندی خلاقانه،کاربردی و بهداشتی ارائه دهید؟
  1. بر اساس آمارهای فائو، حجم اتلاف غذای ایرانیان ۳۵ میلیون تن در سال است. بیشترین اتلاف مواد غذایی ایرانی‌ها مربوط به گروه نان، میوه، سبزی و برنج است. ضایعات غذایی در سطوح مختلف از جمله خانگی، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها و زنجیره تامین غذا اتفاق می‌افتد.
    شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید با کمک فناوری‌های نو به عنوان یک مصرف‌کننده دغدغه‌مند، در حل این چالش قدمی بردارید؟
    1. دسترسی به آب تمیز در سراسر جهان هنوز یک مشکل است. تخمین زده می‌شود که 350 میلیون نفر هنوز به آب سالم دسترسی ندارند و 3.5 میلیون نفر هر ساله بر اثر نوشیدن آب آلوده جان خود را از دست می‌دهند از طرفی 70 درصد کره زمین از آب تشکیل شده است که 90 درصد آن شور است.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه آب شور را به آب شیرین و سالم تبدیل کنید؟
    1. سوخت فسیلی تجدید‌ناپذیر است و با نرخی بالاتر از تولید مصرف می‌شود و با این روند در 46 سال آینده به پایان خواهد رسید. در عین حال، سوخت‌های فسیلی سطح عظیمی از آلودگی را برای محیط‌زیست ایجاد می‌کنند. برای کنترل آلودگی و تامین نیاز انرژی در آینده، یکی ازگزینه‌ها استفاده از منابع انرژی پاک تجدیدپذیر (خورشیدی، بادی، زمین‌گرمایی، گرانش زمین، هیدروژنی و …) است.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه از این ظرفیت در تولید و توزیع انرژی استفاده کنید؟
    1. جنگ‌های آینده دنیا، جنگ‌های دستیابی به منابع انرژی خواهد بود و ملت‌ها و حکومت‌هایی پیروز این نبرد خواهند بود که ارزش منابع انرژی محدود خود را دانسته و روش‌های مصرف بهینه آن را شناسایی و اجرا نمایند.
      با استفاده از تکنولوژی‌های هوشمند شما چطور می‌توانید یک راه حل نوآورانه، برای مدیریت بهتر انرژی ارائه دهید؟
    1. منشاء باران اسیدی، آلودگی تولید شده در مناطق صنعتی است. بسیاری از شهرهای بزرگ در سراسر جهان از آسیب‌های باران اسیدی رنج می‌برند. این باران منابع آب و خاک را آلوده می‌کند و تاثیر مخربی بر اکوسیستم دارد. همچنین می‌تواند به مواد فلزی و رنگ خودروها آسیب برساند.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه به حل این معضل کمک کنید؟
    1. گسترش شهرنشینی، افزایش سطح رفاه زندگی، توسعه کشاورزی و صنایع در سال‌های اخیر موجب افزایش تقاضای آب گردیده است. از طرفی تغییرات اقلیمی و کاهش بارش‌ها در کشور، باعث شده که اصلاح الگوی مصرف در بخش‌های مختلف یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر باشد.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه سهم موثری در حل این چالش ایفا کنید؟
    1. اقتصاد دیجیتال کم‌کم جایگزین واژه اقتصاد سنتی شده است. اما شاید این تجربه تلخ برای شما هم رخ داده باشد که کالایی زیبا و درجه یک را سفارش داده باشید، اما هنگام دریافت کالا متوجه شده‌ باشید که تفاوت‌های فراوانی میان کالا سفارش داده شده با کالا دریافتی وجود دارد.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه به حل این معضل در خریدهای اینترنتی کمک کنید؟
    1. سرقت هویت از جمله سرقت‌های عصر مدرن است. سرقت‌هایی که سارق در جای گرم و نرمی نشسته و تنها با در دست داشتن یک گوشی همراه، به راحتی اطلاعات هویتی قربانیان را استخراج کرده و به سرقت می‌پردازد. منظور از سرقت هویت، به‌دست‌آوردن اطلاعات شخصی یا مالی فرد دیگری برای سوء استفاده از هویت وی در جهت کلاهبرداری است. آیا شما و یا نزدیکان‌تان با این چالش مواجه شده‌اید؟
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه‌حل نوآورانه به حل این چالش کمک کنید؟
    1. یکی از چالش‌های مهم در اقتصاد دیجیتال، بازاریابی است. بازاریابی دیجیتال با بازاریابی سنتی بسیار متفاوت است. اقدامات، ابزارها و روش‌هایی که به کار برده می‌شوند باید هوشمندانه و هدفمند طراحی و اجرا شوند، تا نتیجه بخش باشند.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه و فناورانه مشتریان را به خرید محصول خود ترغیب کنید، به‌گونه‌ای که آنها به تبلیغ‌کننده کسب‌وکار شما تبدیل شوند؟
    1. در حال حاضر فرآیندهای اداری و مالی به‌ صورت دستی با اسناد کاغذی و یا دیجیتالی انجام می‌شود. فناوری بلاک‌چین شامل مجموعه‌ای از برنامه‌های کاربردی دیجیتال است که در حوزه‌های مختلف مانند معاملات مالی، انتقال دارایی، سرمایه‌گذاری و زنجیره تامین (شامل مجموعه‌ای از مراحل است که یک خدمت یا کالا، طی آن تولید و به مشتری عرضه می‌شود) مورد استفاده قرار می‌گیرد. کاربرد فناوری بلاک‌چین در ایجاد شفافیت، بهبود کارایی، کاهش خطر تقلب و افزایش قابلیت ردیابی محصول بسیار مفید است.
      شما چطور می‌توانید با یک طرح نوآورانه در این حوزه اثرگذار باشید؟
    1. بازی بهترین راه برای تجربه حس تعامل، حل مسئله، آموزش و یادگیری است. توان حل مسئله یکی از مهارت‌های مهم و ضروری است که هم در کودکی و هم در بزرگسالی تاثیر بسیار بر پیشرفت یادگیری و روابط اجتماعی دارد. امکان به‌کارگیری خلاقیت از فواید آموزش و یادگیری مبتنی بر بازی است.
      شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید برای آموزش جذاب یکی از دروس تخصصی مدرسه یک بازی طراحی کنید؟
    1. بازی‌های ملی و محلی ارتباط مستقیم با هویت کشور دارند و به تعبیری تجربه زندگی و فرهنگ یک جامعه را بازتاب می‌دهند.
      شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید بازی‌های محلی و ملی را به یک سطح جدید از جذابیت و تعامل همراه با حفظ ارزش‌ها و اصالت فرهنگی برسانید؟
    1. بر اساس تحقيقات انجام شده بيش از ۷۰ درصد کودکان چاق اگر به حال خود رها شوند به بزرگسالان چاق تبديل می‌شوند (یعنی 70% انسان‌ها در کره زمین چاق خواهند شد). امروزه کودکان ساعت‌های زیادی را با وسایل الکترونیکی، سرگرم شده و تحرکی ندارند.
      شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید به کمک فناوری‌های جدید، درقالب بازی و انجام حرکات ورزشی گامی خلاقانه و مفید برای مقابله با چاقی کودکان بردارید؟
    1. امروزه 68500 دانش‌آموز در مدارس استثنایی کشور در حال تحصیل هستند. هر چند شعار معلولیت، محدودیت نیست؛ سال‌‌ها است که از پشت تریبون‌های گوناگون بلند است اما فقدان امکانات رفت و آمد، تجهیزات ایمنی، تجهیزات بازی، تجهیزات آموزشی، میز و صندلی‌ها و تجهیزات ورزشی و …. از جمله چالش‌هایی است که حضور در جامعه و مدرسه را برای این دانش‌آموزان سخت کرده است.
      شما به عنوان یک دانش‌آموز خلاق و دغدغه‌مند چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید به بهبود کیفیت زندگی شخصی و اجتماعی این اقشار کمک کنید؟
    1. امروزه آموزش از راه دور (خصوصا آموزش مجازی) به عنوان جایگزین آموزش حضوری وارد فضای آموزشی شده است. این موضوع در کنار مشکلاتی که ایجاد نموده، تاثیر زیادی در تحقق عدالت آموزشی است.
      شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید ابزار و یا برنامه آموزشی در راستای تحقق بهتر عدالت آموزشی می‌توانید ارائه دهید؟
    2. بسیاری از نوجوانان و جوانان از درک ارزش سالمندان ناتوان هستند. این مسئله به دلیل اختلافات فرهنگی، تکنولوژی و نگرش به زندگی میان دو نسل است که باعث می‌شود سالمندان و جوانان نتوانند یکدیگر را به‌خوبی درک کنند و رابطه بهتری داشته باشند.
      شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید اقدامی برای فرهنگ‌سازی و ارتباط موثر بین دو نسل انجام دهید؟
    3. بر اساس آمار، علت فوت حدود ۲۰ درصد کودکان در کشور ما به حوادث غیرعمدی مربوط می‌شود. يكي از علل عمده بروز حوادث در كودكان، ناتواني آنها در شناخت اصول ايمني و پيشگيري از آسيب‌ها است. کودکان در حین بازی و کاوش، نمی‌توانند خطرات را درک ‌کنند و در معرض خطرات و صدمات ناشی از آن از جمله سقوط، خفگی، مسمومیت، سوختگی و… هستند.
      شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید با ایجاد محیطی امن برای کودکان از بروز این صدمات جلوگیری کنید؟
    4. روز پنجم دی ماه مصادف با واقعه زلزله بم، در تقویم رسمی کشور روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی نامگذاری شده ‌است. مدیریت بلایای طبیعی مجموعه اقداماتی است که قبل از وقوع، در حین وقوع و بعد از وقوع بلایا برای کاهش هر چه بیشتر آثار و عوارض بلایای طبیعی انجام می‌گیرد.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه گامی موثر در حفاظت از انسان‌ها و کاهش اثرات بلایای طبیعی بردارید؟
    5. عدم کنترل پسماند و تفکیک زباله‌ها در شهرها باعث افزایش روزافزون زیان‌های بهداشتی و اقتصادی شده است. هرچه زباله‌ها را دقیق‌تر تفکیک کنیم، منابع بیشتری صرفه‌جویی می‌شود و حتی امکان درآمدزایی نیز وجود دارد.
      شما چطور با یک طرح نوآورانه می‌توانید اقدامی برای الگوسازی و فرهنگ‌سازی تفکیک زباله انجام ‌دهید؟
    6. براساس آمارها سالانه حدود ۸۰۰ هزار تصادف رانندگی در ایران رخ می‌دهد و روزانه ۴ نفر کشته می‌شوند. سهم خطای انسانی در تصادفات جاده‌ای ۲۹ درصد، سهم راه ۲۰ درصد و سهم خودرو ۵۱ درصد بوده است که متأسفانه رقم قابل‌ توجهی به راه و خودرو اختصاص دارد.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه طرحی کاربردی و جدید درجهت کاهش تصادفات جاده‌ای ارائه دهید؟
    7. مشکلات اقتصادی کشور و تغییر سبک زندگی، باعث کاهش روحیه جمع‌گرایی و مشارکت اجتماعی در جامعه می‌شود. اگر در جامعه‌ای ارتباطات اجتماعی، حس همدلی و همراهی تقویت نشود، آن جامعه بسیار آسیب‌پذیر می‌شود.
      شما چطور می‌توانید با ارائه یک راه حل نوآورانه برای افزایش روحیه مشارکت اجتماعی در کشور و توسعه و تقویت فعالیت تشکل‌های مردمی قدمی بردارید؟
    8. توسعه روستایی به معنای ارتقای سطح رفاه و معیشت روستا، همواره دغدغه اندیشمندان و سیاست‌گذاران بوده و هست. تا آنجا که از اواخر قرن بیستم به گردشگری روستایی در کشورهای اروپایی به عنوان روشی مطمئن با چشم‌اندازی بسیار روشن برای توسعه روستا توجه شده است.
      شما چطور می‌توانید با یک طرح نوآورانه برای ارتقای کیفیت زندگی، ایجاد اشتغال و افزایش بهره‌وری در روستا چاره‌ای بیندیشید؟

 

این جشنواره برای چه کسانی مناسـب اسـت؟

این جشنواره برای چه کسانی مناسـب نیست؟

محور‌های جشنواره‌‌

برای شرکت در جشنواره ملی دانش‌آموزی اکسیر لازم است یک طرح و یا یک ایده علمی پژوهشی داشته باشید. این طرح باید قابلیت تبدیل شدن به یکی از محور‌های زیر را داشته باشد.

دستگاه و سازه

ابزاری شامل یک یا چند جز که در واقع سامانه ای فیزیکی با ساختار منظم و خواص عملیاتی است  که می تواند از یک پیچ تا یک هواپیما را شامل شود.

https://www.aparat.com/v/58d6I

ترکیب مواد

از ترکیب دو یا چند ماده تشکیل می شود و دارای خواصی است که به هیچ یک از این مواد در حالت جداگانه آنها تعلق ندارد. توسط عملیات مکانیکی یا شیمیایی ایجاد شود و نتیجه آن ممکن است یک ماده ترکیبی باشد.

https://www.aparat.com/v/1nvYO

فرایند و روش

مجموعه‌ای از اقدامات که به منظور دستیابی به یک نتیجه خاص انجام می‌شود.از قبیل پلیمریزاسیون، تخمیر، جداسازی و غیره…

https://www.aparat.com/v/4Pfa3

اپلیکیشن و نرم افزار

مجموعه دستورالعمل‌هایی که سخت‌افزار کامپیوتر را برای انجام یک کار هدایت می‌کند، برنامه یا برنامه نرم‌افزاری نامیده می‌شود.

https://www.aparat.com/v/rTbz5

فرصت استثنایی ثبت نام در مسئله محور ترین جشنواره ایران

مهلت ارسال آثار تا فروردین‌ماه 1403

اعلام منتخب‌های مرحله مقدماتی اردیبهشت‌ماه 1403

اختتامیه جشنواره مردادماه 1403

ساختار جشنواره

شورای سیاست گذاری جشنواره ملی اکسیر

سعید سهراب‌ پور

(رئیس شورای سیاست گذاری)

محمد مهدی جعفری

(دبیر شورای سیاست گذاری)

زینب جباری

(دبیر جشنواره ملی اکسیر)

سوده فکری

(دبیر اجرایی جشنواره)

لیلا کاویانی

(مسئول دبیرخانه علمی جشنواره)

محمد رسولی

(منتور کسب و کار جشنواره)

هادی موسی خانی

(منتور اختراع)

زینب کریمی

(منتور اختراع)

هانیه مقدم

(مسئول روابط عمومی)

راهنمای شرکت در جشنواره

پخش ویدیو

سوالات متداول جشنواره اکسیر

ثبت‌نام و شرکت در جشنواره کاملا رایگان هست.

محدودیتی در تعداد ارسال طرح‌ها نیست، فقط توجه داشته باشید طرح ارسالی باید در راستای پاسخگویی به یکی از سوالات حوزه‌ها اکسیر باشد.

بله، امکان تشکیل گروه تا ۵ نفر رو دارید.

شرکت در جشنواره به‌صورت مجازی است. اگر شما جزو برگزیدگان جشنواره و راه‌یافتگان به مدرسه تابستانه دانشگاه شریف باشید، مدرسه و مراسم اختتامیه به‌صورت حضوری و در محل دانشگاه صنعتی شریف و پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف برگزار خواهد شد.

داوری طرح‌ها در ۳ مرحله مقدماتی، نیمه‌نهایی و نهایی انجام می‌شود.

نکته مهم در این جشنواره توجه به ثبت اختراع به عنوان یکی از مهم‌ترین اقسام مالکیت‌فکری است، علاوه‌بر آن مفاهیم صرفه اقتصادی، قابلیت تجاری‌سازی و اثرگذاری اجتماعی نیز مواردی هستند که طی جشنواره، با شرکت در وبینارهای تخصصی و تعاملی یاد خواهید گرفت.

در این جشنواره یاد خواهید گرفت چطور ایده و طرح را میتوان پیاده‌سازی و به محصول تبدیل کرد.

مدرسه تابستانه جزو جوایز برگزیدگان جشنواره اکسیر است و تنها برگزیدگان مجاز به حضور در مدرسه تابستانه هستند.

اول از همه در این راه و روزهای حضور در مدرسه کلی بهت خوش می‌گذره و با شرکت در کارگاه‌های تخصصی در کنار بازی کلی تجربه و موضوعات جدید یاد میگیری و با افراد موفق حوزه خودت آشنا می‌شی. این جشنواره یک مسیر میانبره برای رسیدن به آرزوها و هدف‌ها

نظرات اکسیری‌ها

ارتباط با دبیرخانه

بله

09057664561

شاد

09057664561